Новото попълнение на Реал (Мадрид) - Джуд Белингам се сбогува емоционално

...
Новото попълнение на Реал (Мадрид) - Джуд Белингам се сбогува емоционално
Коментари Харесай

Джуд Белингам се сбогува по емоционален начин с Борусия

Новото попълнение на Реал (Мадрид) - Джуд Белингам се сбогува прочувствено с предходния си клуб Борусия (Дортмунд).

Английският халф прекара три години на " Сигнал Идуна Парк " и се утвърди като една от звездите на Бундеслигата. Той записа общо 92 мача за " жълто-черните ", а прехвърлянето му в Реал ще донесе в касата на Борусия над 100 млн. евро.

" От къде да стартира? Последните ми три години в Борусия бяха една огромна част от живота ми. Присъединих се към клуба, когато бях 17-годишно момче, а напущам като мъж. Не мога да изкажа благодарността си за всичко, което клубът направи за мен ", написа Белингам в Инстаграм.

" Възможностите, опитът, върховете и спадовете. Всичко това беше част от развиването ми като човек и състезател. За мен беше чест да бъда част от този футболен клуб. Бих желал да благодаря на всички играчи, треньори, шефове и членове на личния състав, които изиграха някаква роля за развиването ми в клуба. Винаги ще вардя място за Борусия (Дортмунд) в сърцето си и в никакъв случай няма да не помни това, което получих в клуба. Един път част от Борусия, вечно един от Борусия. Пожелавам всичко най-хубаво на клуба ", добави халфът.
 Румениге призна: Взимаме състезател на Борусия (Дортмунд)
Румениге призна: Взимаме състезател на Борусия (Дортмунд)

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР